INSTAL·LACIONS

Les nostres instal·lacions

Sant Feliu de Codines disposa d’una zona esportiva situada enmig de la natura, la Zona Esportiva Solanes. Aquesta instal·lació està ubicada a la urbanització Solanes, situat a la falda de la muntanya del mateix nom, entre el carrer Penya Esportiva i el carrer Muntanya, a les afores del municipi en direcció Gallifa o Sant Llorenç Savall.

La Zona Esportiva Solanes és municipal i consta d’una pista poliesportiva descoberta, dues pistes de pàdel, un frontó, una piscina a l’aire lliure, vestidors, sales de reunions, una sala menjador, un bar i terrasses exteriors. La piscina municipal està oberta de la última setmana de juny a la primera de setembre (aprox.) i s’organitzen cursos de natació adreçats als nens i nenes. Així mateix hi ha diverses zones d’aparcaments, jardins i diverses àrees de joc que converteixen la zona en un espai ideal per l’esport i l’oci de les families i esportistes.

Pàdel

Les pistes de pàdel son dues, “La Central” construida l’any 2010 i refeta la solera i gespa artifical l’estiu de 2014 i “La Tercera” construida l’any 2012.

La pista “La Central” disposa de grades pel públic i acostuma a acollir les finals i partits decisius perqué el públic pugui gaudir del jocs.Té una vista espectacular sobre el poble de Sant Feliu i la Zona dels Cingles de Bertí

Frontó

La pista de Fronton de Solanes s’ha repassat i ampliat aquest any 2017 i està homologada per competició oficial de la Federació Catalana de Pilota

Local Social

Vista interior del local social del Club Atlètic situat als baixos de l’edifici de Solanes. El local està a disposició dels socis mitjançant reserva. El Club hi fa les reunions de Junta, assemblea i diverses activitats i resta obert a les propostes que en facin els socis i amics:

Piscina municipal

 

Bar / Cafeteria

Edifici de la Zona Esportiva de Solanes. El Bar està als baixos, pujant les escales que es veuen a la foto:

Si necessites contactar amb nosaltres, no dubtis en fer-ho